joi, 19 mai 2016

Cum se folosesc botoseii veseli?

  :-))) Nu se incalta bebelusii cu ei, asta e sigur! Sunt din hartie. Despre ei am mai vorbit aici. Practic se ofera in dar. Unii le zic marturii. Altii bomboniere, in caz ca se pun bomboane in ei. Despre asta vreau de altfel sa si vorbesc astazi.
    Ce sunt marturiile nu mai detaliez. Chit ca nu stiu multi cand au aparut prima data (zice-se ca pe la 1500, la curtile marilor aristocrati ), acum majoritatea dintre noi putem sa oferim ceva simbolic oaspetilor de la evenimentul familiei.
   Marturiile se gasesc sub atat de multe forme, ca si folosirea lor (dupa primire!) este tot atat de variata!
   Fie se agata-n piept, fie se pun de bibelou in vitrina, fie se agata de oglinda retrovizoare a masinii :-)), fie se mananca, fie se arunca. Intr-un final probabil ca tot la cosul de gunoi ajung, ca doar nu or fi Faberge!!
    In acest articol am exemplificat prin imagini cateva moduri de a folosi botoseii ca bomboniere. Pot fi oferiti si ca atare, din punctul meu de vedere! Dar daca optati sa indulciti si mai mult invitatii, se poate face fara probleme! Diferind marimea lor (fiindca mai nou, am facut si unii " uriasi" :-)) ), si bomboanele trebuiesc sa fie alese pe masura.   Bomboanele Raffaello de exemplu nu incap in botoseii mai micuti. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu